Horoskoop, 20. märts 2018

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Järgmised neli nädalat oled tulvil energiat, sest päike on sinu tähemärgis. Oodata on suuremaid rahvavooge ja soodsaid situatsioone sinu kasuks.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Tööta lähikuu jooksul kulisside taga. Kasuta seda aega, et teha plaane järgmiseks eluaastaks. On juba ideid?

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Sinu populaarsus kasvab lähinädalail. Kõik soovivad sinuga näost näkku suhelda, eriti sõbrad minevikust. Naudi noorte ja loominguliste inimeste seltskonda.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Nüüd suudad nelja nädalaga jätta endast suurepärase mulje nii ülemustele, vanematele kui muudele olulistele inimestele. Isegi armusuhted võivad tekkida sinu ja ülemuse vahel.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Soovid lähinädalail keskkonnavahetust. Mine reisile, kuid arvesta viivitustega. Naudi parke, galeriisid ja kaunist ümbrust.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Suudad kaaskondsete heaolust ja ressurssidest kasu lõigata. Kui sul on pooleli panga- või kindlustusmenetlus, on praegu õige aeg neile joon alla tõmmata.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Kunagised partnerid ja vanad sõbrad on tagasi su elus. Su tähelepanu on eriti koondunud partnerlussuhetele. Pea meeles lubada endale puhkust.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Vaatamata sinu soovile olla järgmisel kuul füüsiliselt toimekas, tuleb sul kannatada viivituste ja rumalate vigade pärast.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Vana arm ei roosteta. Lähinädalail avaneb suurepärane võimalus pidutseda ja puhata, sportida ja lastega aega veeta.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Kodu, pere ja eraelu on su prioriteet. Sugulased, keda sa ammu näinud pole, võivad nüüd ootamatult uksele koputada.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Su elutempo kiireneb lähinädalail tuntavalt. Ees ootab ohtralt sõite eri paikadesse.

KALAD (19. II – 20. III)

Rahaasjad mõlguvad sageli mõttes. Otsi mooduseid, kuidas suurendada oma sissetulekuid. Soovid kallimale midagi ilusat soetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles