Võrkpallur Laura Parts võtab sporti kui tööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila võrkpalliklubis mängis Laura Parts kolm aastat ja selle aja sisse mahub 2013. aasta karikavõit, kolm Eesti ja kolm Balti liiga meistritiitlit.
Kohila võrkpalliklubis mängis Laura Parts kolm aastat ja selle aja sisse mahub 2013. aasta karikavõit, kolm Eesti ja kolm Balti liiga meistritiitlit. Foto: Erakogu

Pärnust pärit 20aastane profivõrkpallur Laura Parts suundus Audentese spordigümnaasiumi lõpetamise järel õppima USA California osariigi San José riiklikku ülikooli, kus ta teist aastat esindab koduülikooli Mountain Westi conference’i ehk ühenduse võrkpallitiimis, mängides keskblokeerija ja diagonaalmängija positsioonil.

Parts on õppinud Pärnu Vanalinna põhikoolis ja alustas seitsmeaastaselt hoopis tennisemänguga.

Võrkpalli hakkas Parts harrastama 6.–7. klassis ja selles hakkas neiul kohe hästi minema: pika kasvu pärast pandi ta kohe endast vanemate võistkonda mängima. Seejärel valiti Pärnu tüdruk ka 1996. aastal ja hiljem sündinud tütarlaste Eesti noorte võrkpallikoondisesse. Laagrid ja treeningud andsid kogemusi ning Tartus Euroopa meistrivõistlustel oli Parts juba väljakul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles