Koeri murdva hundi jahiks antakse eriluba

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori-Sindi jahiseltsi vanem Jaan Kägu on kindel, et viimaste koeramurdmiste taga on üksik­ hunt, kes pole täie mõistuse juures.
Tori-Sindi jahiseltsi vanem Jaan Kägu on kindel, et viimaste koeramurdmiste taga on üksik­ hunt, kes pole täie mõistuse juures. Foto: Urmas Luik

Pühapäeva varahommikul kella poole seitsme ajal avastas Seljametsa küla Juhaselja talu peremees Enn verejälgi pidi minnes, et tema Saksa lambakoer on üsna maja lähedal maha murtud ja eemale­ põllule tassitud.

Juhtunut uurimas käinud keskkonnaagentuuri ulukiseire spetsialist Markko Kübarsepp sõnas, et ainuke viis koeri murdvast võsavillemist lahti saada on küttimise eriluba.

Enn, kes oma perenime lehes avaldada ei soovinud, rääkis, et otsis eelmisel õhtul koera maja ümbrusest kella 22ni ja oli öösel üheni üleval lootuses, et lemmik tuleb koju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles