Maavalitsusest saab tasapisi väike riigimaja

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusministeeriumi regionaalhalduse osakonna Pärnu talituse juhataja Kalev Kaljuste selja taga laiutab kitsas koridoris kaks koopiamasinat, mida haldavad eri ministeeriumid.
Rahandusministeeriumi regionaalhalduse osakonna Pärnu talituse juhataja Kalev Kaljuste selja taga laiutab kitsas koridoris kaks koopiamasinat, mida haldavad eri ministeeriumid. Foto: Mailiis Ollino

Napi jutuga turvamehe sõnade kohaselt tuleb veel välisuksest sisse neid, kellele pole kohale jõudnud, et Akadeemia 2s ei asu enam maavalitsus ja 1. jaanuarist on viiekorruseline hoone omaaegsetest ametnikest tühi.

Niisama hästi kui plats puhas on majajuhilgi. Selle tahvli kaudu näib kõige asustatum neljas korrus, kus on paika jäänud Pärnumaa omavalitsuste liit, Pärnumaa spordiliit, Pärnu maakoolide spordiliit. Väliskoostöö spetsialist on toodud viiendalt korruselt neljandale, kuid tema kabineti numbrit pole kirjas.

Kolmas korrus on majajuhi järgi tühi. Teisel paikneb jätkuvalt SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse Pärnumaa esindus. Pärnumaa ühistranspordikeskuse siinolemisest on jäänud vaid mälestus, nime- ja ameti­nimetusega sildid seinal ja suur logo otse silme ees neil, kellel on vaja minna suurde saali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles