Erki Pärnoja: Sellist muusikat ei anna eelkontrollida

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Ma arvan, et muusika on elav organism, mis peab arenema ja käima kaasas kõigi bändiliikmete huvide ja vaadetega,” leiab Erki Pärnoja.
“Ma arvan, et muusika on elav organism, mis peab arenema ja käima kaasas kõigi bändiliikmete huvide ja vaadetega,” leiab Erki Pärnoja. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Järgmisel reedel tutvustab muusik Erki Pärnoja Pärnus oma uut projekti, mis võtab kahe eelmise albumi materjali ja annab neile elektroonsema vormi ja visuaalse külje.

Kust tuli idee võtta kahe eelmise albumi materjal, esitada seda viie inimese asemel kahekesi ja lisada videokunstniku looming?

Sõbrad tegid mõni nädal tagasi vinüüliesitlustuuri ja kutsusid külalisesinejaks ja neilt tuli pakkumine olla soolosoojendusesineja. Aga ma pole ennast kunagi selles väga mugavalt tundnud. Siis mõtlesingi, et saan realiseerida mõtet, mis mul on pikalt olnud, ja kasutada elektroonikat ja luupe. Et vaadata, kuidas needsamad albumi lood toimiksid selles vormis.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles