Teppan aitas Trentino meistrite liigas kuue sekka

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (vasakul) ja tema koduklubi Trentino Diatec lähevad Meistrite liigas vastamisi koduse rivaali Civitanova Lubega.
Renee Teppan (vasakul) ja tema koduklubi Trentino Diatec lähevad Meistrite liigas vastamisi koduse rivaali Civitanova Lubega. Foto: CEV

Pärnumaalt pärit võrkpallur Renee Teppan ja tema koduklubi Trentino Diatec pääsesid meistrite liigas võiduga Prantsusmaa valitseva meistri Chaumont`i üle järgmisse ringi ehk kuue parema sekka.

Eelmisel nädalal oli avamängu võitnud Chaumont 3:2 (17:25, 25:22, 25:20, 21:25, 15:10), kuid eile õhtul kordusmängus jäi Trentino peale 3:0 (26:24, 25:23, 27:25).

Nii pääses edasi Teppani klubi, sest esimese edasipääsukriteeriumina arvestatakse võite, seejärel ranking`u punkte, kus peale jäi Trentino. 3:2 võidu eest saab võitja kaks ja kaotaja ühe punkti. Tulemuse 3:0 või 3:1 eest teenib võitja kolm punkti.

Trentino põhidiagonaali Luca Vettori hiljutise vigastuse järel sai korduskohtumises mänguaega Teppan, kes oma meeskonna parimana tõi 13 punkti (+5). 25 tõstest realiseeris ta 11, peale selle kostitas vastaseid kahe serviässaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles