Skano aktsiad kolivad börsil lisanimekirja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Skano tootmine Pärnus. Arhiivifoto.
AS Skano tootmine Pärnus. Arhiivifoto. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tallinna börs lõpetab 2. aprillil AS Skano Groupi aktsiate noteerimise börsi põhinimekirjas ja võtab samast kuupäevast alates aktsiad kauplemisele lisanimekirjas.

Tallinna börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjon vaatas läbi Skano Groupi esitatud taotluse noteerida aktsiad lisanimekirjas ja otsustas, et kuna aktsionäridele sellest tulenevalt kahju ei teki, võetakse aktsiad edaspidi kauplemisele börsi lisanimekirjas.

Komisjon märkis, et kauplemise korraldamise, arveldamise, järelevalve, sanktsioonide määramise ja muu sellise suhtes kohaldatakse lisanimekirjas kaubeldavate väärtpaberite ja nende emitentide suhtes samu nõudeid, mis kehtivad põhinimekirjas noteerituile.

Skano Groupi kontserni põhitegevus on ehitusmaterjali ja mööbli tootmine ning mööbli ja sisustuskauba jaekaubandus. Ettevõttes töötab septembri lõpu seisuga 226 inimest. Kontserni peamised turud on Skandinaavia, Venemaa, Lõuna-Aafrika Vabariik, Portugal ja Baltikum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles