Laitmatu korraldus tõi viis tiitlit

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maadlusklubi Leo treener Gristen Heinmets (taga paremal) ei tahtnud esiti kedagi tiitlivõitjatest esile tuua, kuid viimaks mainis Sander Tagu (võitja, valges) nime, sest ta võitis ühe päevaga kaks kulda.
Maadlusklubi Leo treener Gristen Heinmets (taga paremal) ei tahtnud esiti kedagi tiitlivõitjatest esile tuua, kuid viimaks mainis Sander Tagu (võitja, valges) nime, sest ta võitis ühe päevaga kaks kulda. Foto: Urmas Luik

Nii palju noori maadlejaid kui läinud nädalal Paikusel madistas, pole pärnumaalased varem ühes saalis näinudki.

Kui varem on Paikuse spordihoones mõõtu võetud kahel matil, siis Eesti kadettide meistrivõistlusteks naiste-, vaba- ja Kreeka-Rooma maadluseks mahutati spordisaali kolm täismõõtmetes matti, et kõik 165 noort (sündinud 2001–2004) saaksid päevaga oma aastatega õpitud tarkused ette näidata.

Eesti maadlusliit andis parimate selgitamiseks korraldusõiguse maadlusklubile Leo. Peale nende tegutsevad Pärnumaal Vändra maadlusklubi Suure Karu Pojad ja Lihula raskejõustikuklubi Leola.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles