Sisukord
Arvamus
Postimees

20 aastat tagasi

1 min lugemist
FOTO: PP

AS Cibus kasutab toodete valmistamisel ainult kodumaal kasvatatud viljast jahvatatud jahu. Järgmisest kuust hakatakse ka tootmiseks vajalikku leivalinnast ostma Eestist. Seega on Cibuse toodetes 99 protsenti kodumaist tooret. 100st puudu jääva ühe protsendi moodustab Taanist saadav sool.

Cibuse juhataja Mati Kuusk käis hiljuti Tartumaal OÜ Peraspera leivalinnasetehases. Sõidu eesmärk oli hinnata ettevõtte tehnilist taset ja toodete kvaliteedi tõendust. Siiani sai Cibus vajaliku leivalinnase Lätist Naukseni tehasest.

Kuuse sõnul kinnitavad Peraspera leivalinnase tootmise tehniline tase, kvaliteedi tõendus ja prooviküpsetused seda, et linnas on hea.

(Pärnu Postimees 24. märtsil 1998)

Seotud lood
06.08.2020 07.08.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto