20 aastat tagasi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

AS Cibus kasutab toodete valmistamisel ainult kodumaal kasvatatud viljast jahvatatud jahu. Järgmisest kuust hakatakse ka tootmiseks vajalikku leivalinnast ostma Eestist. Seega on Cibuse toodetes 99 protsenti kodumaist tooret. 100st puudu jääva ühe protsendi moodustab Taanist saadav sool.

Cibuse juhataja Mati Kuusk käis hiljuti Tartumaal OÜ Peraspera leivalinnasetehases. Sõidu eesmärk oli hinnata ettevõtte tehnilist taset ja toodete kvaliteedi tõendust. Siiani sai Cibus vajaliku leivalinnase Lätist Naukseni tehasest.

Kuuse sõnul kinnitavad Peraspera leivalinnase tootmise tehniline tase, kvaliteedi tõendus ja prooviküpsetused seda, et linnas on hea.

(Pärnu Postimees 24. märtsil 1998)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles