Vähiravifond kogus päevaga 10 000 eurot

Christin Mäemets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastate eest Pärnu linnavolikogu esimehe kohalt tagasi astunud Cardo Remmel peab nüüd rasket võitlust vähiga.
Aastate eest Pärnu linnavolikogu esimehe kohalt tagasi astunud Cardo Remmel peab nüüd rasket võitlust vähiga. Foto: Liis Rotar

Pärnu tuntud ettevõtja Cardo Remmeli ravi jätkamiseks koguti ööpäevaga 10 000 eurot. Pärast nelja aastat soolevähiga võitlemist halvenes Remmeli tervis pool aastat tagasi märgatavalt, seetõttu palus ta abi vähiravifondilt “Kingitud elu”.

Remmel on pidanud Pärnus Si-Si restorani, olnud Estonia spaa juhatuse liige ja Hedoni spaa tegevjuht. Samuti on ta mõnda aega pidanud abilinnapea ja linnavolikogu esimehe ametit. Remmel juhtis pikka aega Saku õlle­tehastki.

Sellel nädalal alustas “Kingitud elu” Remmeli raviks raha kogumisega: eesmärk oli 8000 eurot, kuid ööpäevaga koguti tänu ligikaudu 200 inimesele ja ettevõtetele 10 000 eurot. Fond nõustus esialgu aitama kolme kuu raviarvete raha kogumisega ja võimaluse korral toetama pärast seda.

“Ma olen väga tänulik inimestele abi eest,” avaldas Remmel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles