Pärnu tiim pidi saalijalgpalli rahvaliiga finaalis pärast penaltiseeriat vastastele alla vanduma

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ValiceCar / Facebook

Eile toimus Pärnu-Jaagupi spordikeskuses saalijalgpalli rahvaliiga finaal, kus vastamisi läksid Pärnu tiim FC Valicecar ja FC Sssolutions. Põnevas lahingus selgus võitja alles pärast penaltiseeriat.

Normaalaeg lõppes 1:1: pealinna klubi läks matši teisel minutil juhtima, kui võrku sahistas Igor Ikonnikov. Pärnakad viigistasid 24. minutil, kui penaltipunktilt oli täpne Aleksandr Frischer.

Finaali võitja selgus penaltiseerias, kus pealinlased olid 4:3 paremad. 

PROTOKOLL

Pärnu tiimi esindaja Genet Õunapuu sõnul tegi Valicecar suurepärase hooaja, kuid kahjuks jäi i-le täpp panemata. "Sellegipoolest on teine koht tubli tulemus. Järgmine aasta on jälle, mida püüda," rääkis Õunapuu. "Kahju, et meie hooaja üks kehvemaid esitusi jäi just finaali. Ei õnnestunud kõik päris nii, vastane lubas meil hästi palli veeretada ja initsiatiiv oli enamiku mängust meie käes, kuid realiseerimine jättis soovida. Lõpus polnud enam õnne, kuna penaltiseeria on ju teatavasti suur loterii!"

Poolfinaalis oli Valicecar 6:3 parem Tartu Vangla meeskonnast. FC Sssolutions kindlustas finaalipääsu veidi napimalt, kui poolfinaalis alistati FC Patsuhai 2:1.

Saalijalgpalli rahvaliigast võttis tänavu osa 59 võistkonda 1046 mängijaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles