Peatamatu lastekamp lõhub linlaste vara (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niisugusena seisis töökoja ees laupäeval ärandatud Lincoln Continental. Eile õhtul oli see veel avariilisena Tallinnas politsei parklas.
Niisugusena seisis töökoja ees laupäeval ärandatud Lincoln Continental. Eile õhtul oli see veel avariilisena Tallinnas politsei parklas. Foto: Erakogu

Kohalikele politseinikele pole siinse lastekamba pärast väljakutsetel käies võõras lause “Oleme alaealised, te ei saa meile midagi teha”.

Eesti teedel haruldane Lincoln Continental seisis autotöökoja ees, kus seda peagi pidi hakatama remontima. Ümbruses hulkunud lapsed läksid nädalavahetuse rahulikkust ära kasutades töökoja kontorisse ja haarasid laualt autovõtmed.

Laupäeval kella 16.30 aegu sai politsei teate, et unikaalne Ameerika auto on Pärnust Lao tänava maja eest varastatud. Umbes poolteist tundi hiljem märkasid Põhja prefektuuri politseinikud ärandatud sõidukit liikumas Rae vallas Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maanteel.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles