Kevad koputab jõuliselt põllumajandusameti uksele

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Teeme tööd mitmes valdkonnas, nii et meie piirkond ulatub maakonnast väljapoole,” ütleb põllumajandusameti Pärnu keskuse juhataja­ Guido Selberg, seistes kaheksa aastat ameti kasutuses olnud Kerese 4 rõdul.
“Teeme tööd mitmes valdkonnas, nii et meie piirkond ulatub maakonnast väljapoole,” ütleb põllumajandusameti Pärnu keskuse juhataja­ Guido Selberg, seistes kaheksa aastat ameti kasutuses olnud Kerese 4 rõdul. Foto: Mailiis Ollino

Mida kõrgema kaarega käib päike, seda tugevamini koputab kevad põllumajandusameti Pärnu keskuse uksele male suurmeistri Paul Kerese nimelises tänavas.

Riigi Kinnisvara Aktsiaseltsile kuuluvas majas on amet töötanud loomisest saadik. Nüüd, üheksandal tegevusaastal ollakse siin teadmisega, et ees ootab kolimine jõe teisele kaldale.

Aga enne, kui riigiametite asukohapusle paika saab, jõuab palju vett merre voolata. Enim kulutavad märtsi lõpus majaust mahelooma- või taimekasvatusega alustavad ettevõtjad ning selles valdkonnas tunnustatud ja mahepõllumajanduse registrisse kantud ettevõtjad. Pärnumaal on ligemale 180 mahetootjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles