Ago Anderson pälvis parima meeskõrvalosa auhinna

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ago Anderson.
Ago Anderson. Foto: Mailiis Ollino

Tänasel teatriauhindade galal pälvis Pärnu Endla teatri näitleja Ago Anderson preemia parima meeskõrvalosatäija kategoorias.

"Hea on saada naisrolli eest meeskõrvalosa preemia," ütles Anderson auhinnagala tänukõnes.

Ago Anderson Maie osas lavastuses "Säärane mulk ehk Sada vakka tangusoola"
Ago Anderson Maie osas lavastuses "Säärane mulk ehk Sada vakka tangusoola" Foto: Gabriela Liivamägi

Anderson pälvis 2017. aaasta parima meekõrvalosatäitja auhinna kõrvalosade eest Endla teatri ja Kuressaare linnateatri koostöös valminud Harald Kuremeri osa eest lavastuses "Kaarnakivi perenaine", mis ilmus teatrisarja "Sajandi lugu" raames, ja Maie osa eest Endla tükis "Säärane mulk ehk Sada vakka tangusoola".
 


Kristallkingakese rändauhinna, mida jagatakse 2011. aastast kahele noorele teatriinimesele, et tunnustada nende esimesi märkimisväärseid lavatöid, pälvis samuti Endla teatri näitleja Sander Rebane.

Endla teatri näitleja Priit loog sai aga Ants Lauteri nimelise näitlejaauhinna, mis antakse välja kuni kümme aastat teatritööd teinud noorele näitlejale või lavastajale, võttes arvesse tema erialast arengut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles