Digitehnoloogia vedas pärnakaid superkarika finaalis alt

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Pärnu jalgpalliklubi ja FC Flora naiskonna tänavune esimene vastasseis superkarika nimel kujunes ülitasavägiseks ja võitja selgus alles penaltiseeria järel.

FC Flora asus tiitlit kaitsvate pärnakate vastu mängu 43. minutil Lisette Tammiku väravast juhtima, kuid kohe teise poolaja algul seadis Kristina Bannikova vastaste värava all tekkinud tohuvabohus jalule viigi.

Mari Liis Lillemäe viis florakad teise poolaja keskel uuesti juhtima, ent jällegi oli Pärnu naiskonnal vastus varuks: kümme minutit enne poolteise tunni täistiksumist viigistas Anastasija-Grazyna Shcherbachenia.

Superkarikale mängimisel viigi korral lisaaega ei kasutata ja nii pidi võitja selgitama penaltiseeria. Selles oli 3:2 parem FC Flora ja nii said uhke võidukarika tõsta seekord pea kohale pealinlased.

Pärnu naiskonna peatreeneri Anastassia Morkovkina sõnutsi jäi ta oma tiimi mänguga igati rahule. „Penaltid on alati loterii,” ütles ta mängujärgses kommentaaris vutiportaalile Soccernet.

Morkovkina tunnistas, et pärnakatel jäi mängus välja käimata varrukas olnud trump. Ja seda üsna üllataval põhjusel. „Ma pole digitehnoloogiaga veel harjunud ja enne mängu täidetud elektroonsesse protokolli jäi kandmata ründaja Ulrika Tülp. Plaanisin mängu lõpus ta väljakule tuua,” seletas Morkovkina.

Pärnu naiskonna vastse peatreeneri jutu järgi pole kaotust superkarika finaalis põhjust põdeda. „Läheme hooajale vastu heade emotsioonidega. Mul on väga hea naiskond,”  kinnitas Morkovkina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles