Võitja: Hirmud peab kõrvale jätma

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesreas vasakult Elenor Kaelep, Linda Marii Miiter, Marta-Liisa Õun ja Laura Luhaäär. Taga vasakult juhendaja Piret Karu ja Tiina Villsaar.
Eesreas vasakult Elenor Kaelep, Linda Marii Miiter, Marta-Liisa Õun ja Laura Luhaäär. Taga vasakult juhendaja Piret Karu ja Tiina Villsaar. Foto: Mailiis Ollino

Noorte äriideede tänavuse konkursi Bright Minds võitsid Pärnu Vanalinna põhikooli noored projektiga “Likeit”, mis sõpradele kingituste valimist lihtsustab.

“Ikka veel ei usu, et võitsime,” jutustas meeskonna liige Marta-Liisa Õun. “Seal oli nii palju suuremaid ja paremaid ideid. Kui saime esikoha diplomi, olime ikka šokis!”

Marta-Liisa väitel ei olnud finaalvõistlus lihtne võitjatelegi. “Olime ikka närvis, mikrofon ja paberid värisesid käes, aga seda ei tohi välja näidata, peab julge välja nägema ja hirmud kõrvale jätma,” rääkis neiu asjalikult.

Neli 5. klassi tütarlast osales konkursil ideega, mis sündis praktilise lahendusena nende endi murele, mida kinkida sõbrale. Helistamine ei ole ju alati hea variant, sest sellisel moel võib üllatuse rikkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles