Lilian Tomberg: Ei kõnniteed, ei bussipeatuse platvormi (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strandi ees olevates bussipeatustes pole bussi sisenemist kergendavat kõrgemat platvormi ja linnasuunalises peatuses laiutab porilomp.
Strandi ees olevates bussipeatustes pole bussi sisenemist kergendavat kõrgemat platvormi ja linnasuunalises peatuses laiutab porilomp. Foto: Mailiis Ollino

Olen Pärnu Tammsaare puiestee uus elanik ja tutvun lähiümbrusega. Pühapäeval jõudsin oma jalutuskäiguga Tammsaare puiestee ja Karusselli tänava nurgale, kus selgus, et edasi pole võimalik minna, kuna kõnnitee puudub.

Karusselli ja Aisa tänava vahelisele lõigule on unustatud rajada kõnniteed. Läksin pinnasteed pidi edasi ja avastasin Strandi­ bussipeatuse. Posti küljes tahvel, kus kirjas, millised bussid ja millal sellest peatusest läbi sõidavad. Peatus ise on täpselt Strandi hotelli vastas. Bussipeatuses on pink ja selle ees suur porilomp. Ei mingit platvormi, et inimene saaks kergema vaevaga bussi astuda. Eriti puudutab see noori emasid lastevankriga ja kepiga vanureid.

Linnavalitsuse ametnikud peaksid selliste bussipeatustega midagi ette võtma.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles