Kolmel Pärnu elamul puudusid kasutamiseks vajalikud dokumendid

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkli 2 ja 2b elamule väljastati 2012. aastal ehitusluba hoone fassaadide rekonstrueerimiseks, hiljem kasutusteatisi aga ei taotletud.
Mihkli 2 ja 2b elamule väljastati 2012. aastal ehitusluba hoone fassaadide rekonstrueerimiseks, hiljem kasutusteatisi aga ei taotletud. Foto: Mailiis Ollino

Päästeamet kontrollis Pärnu linna korterelamuid ja avastas kolm elamut, millel puuduvad kasutuseks vajalikud dokumendid.

Lääne päästekeskuse ohutus­järelevalve peainspektori Georg Kalde teatel selgus, et Mihkli 2, 2b ja Pikk 5 kortermajadele on juba ammu väljastatud ümberehituseks ehitusluba ja tööd on lõpulegi viidud, kuid puuduvad kasutusteatised, mis tuleb pärast hoone ümberehitamist taotleda.

Mihkli 2 ja 2b elamule väljastati 2012. aastal ehitusluba hoone fassaadi rekonstrueerimiseks. Samal põhjusel sai ehitusloa 2009. aastal Pikk 5. Väljastatud load on tollal kehtinud ehitusseaduse kohaselt tähtajatud, seega pidanuks omanikud (praegusel juhul korteriühistud) projektiga määratud tööde lõppedes ise taotlema omavalitsuselt kasutusteatist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles