Hooaja teine punkt jäi kripeldama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Vaprus mängis Eesti jalgpalli meistriliiga 6. voorus koduväljakul 1:1 viiki Viljandi Tulevikuga ja teenis tabelisse teise punkti. 

Pärnu meeskond läks publiku rõõmuhõisete saatel Tõnis Vihmoja löögi järel posti kaudu võrku maandunud pallist 35. minutil mängu juhtima. 

Teisel poolajal pani Viljandi meeskond pärnakatele korraliku surve ja 59. minutil viigistas Yosuke Saito seisu.

Ehkki väravalöömisvõimalusi tekkis järele jäänud poole tunni jooksul mõlemal meeskonnal, skoor ei muutunud ja nii sai 1:1 eest punkti tabelisse nii Vaprus kui Tulevik.

Pärnu meeskonna väravalööja Tõnis Vihmoja oli pärast lõpuvilet viigis natuke pettunud, sest hing ihkas kolme. 

„Oleks teise värava ära löönud, oleks vastane murdunud,” arvas Vihmoja. „Meil oli mitu head momenti. Kahju, et neid ära ei löönud. Mul endalgi oli paar head võimalust, seega, päris rahule ei saa jääda."

Vapruse treener Indrek Zelinski tunnistas, et teisel poolajal pani Viljandi meeskond pärnakatele kõva surve peale ja  oldi raskustes.

„Ma ei saanud meie liine kõrgemale tõsta, sest siis oleks vastastele liiga palju ruumi tekkinud,” ütles pärnakate peatreener.

Zelinski sõnutsi tuleb Vapruse mängijatel hea tulemuse nimel parandada väravavõimaluste realiseerimist. „Meil ei teki mängu jooksul paarkümmend momenti, millest paar-kolm ära lööme. Peame neid väheseid šansse paremini ära kasutama.”

Peatreener lisas, et paremini ja kiiremini tuleb tegutseda ka pallide endale võitmisel ja üleminekul rünnakule. „Raske on mängida, kui palli võitmise järel vastane selle lihtsasti tagasi saab ja tagasivõtmiseks tuleb uuesti võitlema hakata,” seletas Zelinski.

Pärnu Vapruse järgmine mäng on kolmapäeval Tallinnas Kaleviga.

„Kalev on saanud kokku tugeva koosseisu. Peame kõvasti vaeva nägema, et hea tulemusega tagasi tulla,” ütles Vapruse peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles