Galerii: Pärnumaa derbi oli oma nime vääriline

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga B-tasandi turniiri viiendas voorus Vändras toimunud Pärnumaa derbi oli igati oma nime vääriline, pakkudes nii draamat, kollaseid ja punaseid kaarte ning väravaid mõlema meeskonna esituses.

Vändra Vapruse ja Pärnu jalgpalliklubi (PJK) vastasseisu asus 31. minutil Risto Pärnati väravast juhtima suvepealinna klubi, saades nii poolajapausile 1:0 eduseisus.

Vaheajalt tulles oli Vändra meeskonnal kiire vastus valmis ja 50. minutil seadis Kaarel Saaremets kodupubliku rõõmuks jalule viigi.

Vaid paar minutit hiljem võttis mängu käik pärnakatele dramaatilise pöörde, kui teise kollase kaardi tõttu pidi platsilt lahkuma Kris Antsmaa, jättes oma meeskonna kümnekesi.

Et sellest veel vähe oleks, sai Saaremets matši lõpuminuteil kirja oma teise tabamuse ja kallutas mängu kodumeeskonna kasuks. Lõpuvile kõlades näitas tabloo Vändra võidunumbreid 2:1.

Vändra Vaprusel on nelja mänguga teenitud seitse punkti, millega ollakse kümne meeskonna konkurentsis kolmandal kohal. PJK hoiab kuue punktiga viiendat kohta.

Järgmises voorus mängib Vändra meeskond teisipäeval Tallinnas FC Flora U19 meeskonnaga, PJK sõidab kolmapäeval külla Nõmme Unitedile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles