Lasterikaste perede liit sai "Klaveriloomadele" poolsada vabapääset

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Klaveriloomad. Elu muusikas" piletite üleandmine Pärnumaa lasterikaste perede liidu esindajatele.
"Klaveriloomad. Elu muusikas" piletite üleandmine Pärnumaa lasterikaste perede liidu esindajatele. Foto: Mailiis Ollino

Kogu perele mõeldud kontsertlavastuse "Klaveriloomad. Elu muusikas" loojad andsid täna Pärnumaa lasterikaste perede liidule üle 50 vabapääset Pärnu Endla teatris toimuvale etendusele.

Piletid üle andnud Piret Hallik-Sassi sõnutsi ei ole nad varem lasterikaste perede liiduga koostööd teinud, kuid on suurperede elu kitsaskohtadest teadlikud. “See etendus on ühe suure pere ühislooming. Ja seda me oleme näinud, kui raske on, kui on seitse last peres, siis pead valima. Sest kui sa lähed üritusele, mille pilet maksab kümme eurot, kulub pere peale 90 eurot."

Nelja lapse ema Ilona Palmsaare kinnitusel on kontserdi- või teatripiletitest suur rõõm. “Me oleme tänulikud iga emotsionaalse või maailmapilti avardava sündmuse eest, mis tuleb tasuta kätta perele, kelle väljaminekud on keskmisest suuremad,” rääkis ta.

“Sellised üritused, mis on mõeldud just lastele, on väga teretulnud, eriti, kui lasterikkad pered saavad piletid nii, et nad ei pea neid kulutusi katma oma eelarvest,” selgitas Palmsaar.

“See kink on hästi tore, sest kõik ei ela ju linnas. Linna sõitmine on kulukas suurele perele ja on suur asi, kui inimesed maksavad ainult transpordi eest ja saavad tulla etendust nautima,” kinnitas kuue lapse ema Evelyn Gustasson, kes isegi pärit neljalapselisest perest. “Me oleme väga rõõmsad, et meid on märgatud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles