Toomas Kuuda: Karjamõisa osaühingu juhtum: kas kõik on alati nii, nagu algul paistab?

Toomas Kuuda
, Eesti kaubandus-tööstuskoja Pärnu esinduse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karjamõisa lihatööstuse juhatajal Enn Kuslapil annab siluda mainekahju, mida ebapädev töötaja suutis avalikkuses teha.
Karjamõisa lihatööstuse juhatajal Enn Kuslapil annab siluda mainekahju, mida ebapädev töötaja suutis avalikkuses teha. Foto: Mailiis Ollino

Ettevõtted peavad rängalt pingutama konkurentsis püsimiseks. Selle tagamiseks näeb iga firma vaeva, et kasvatada ja hoida mainet, mis on esmane näitaja, mida uued potentsiaalsed kliendid ja töötajad vaatavad.

Mis aga juhtub siis, kui ühel päeval tuuakse avalikkuse ette pilt poolikust tõest, millele enne avalikustamist pole andnud hinnangut ükski asjakohane ametiasutus?

Aasta alguses levis meedias info Karjamõisa osaühingus toimuvast. Meediakanalites ilmus postitus või artikkel šokeerivate fotodega, kus ekstöötaja andis teada ettevõttes valitsevast korra­lagedusest ja väidetavatest rikkumistest loomade suunamisel autodest uimastiboksi. Asja hakkasid uurima pädevad asutused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles