Äsja 17aastaseks saanud vollekomeet treenib kaheksal korral nädalas

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu võrkpalliklubi

Kui Eesti spordis otsitakse tikutulega noori talente taga, visati üks tulevikulootus paar nädalat tagasi üle pea vette (mitte suvalises liigamängus, vaid finaalturniiril!) ja ta kroolis sealt nii vägevalt välja, et anti auhindki pihku. Jätke selle noore nurgaründaja nimi meelde: Märt Tammearu.

Hiljuti 17. sünnipäeva tähistanud Tammearu tutvustas end laiemale üldsusele läinud kuul Balti liiga final four’is. Poolfinaalis Jēkabpilsi Luši vastu alustas meie sats vägevalt ja juhtis avageimis 21:16. Kuid siis tuli sein ette ja geim läks 26:24 lätlastele. Peatreener Avo Keel kratsis kukalt ja juurdles, mida teha.

Loots lülitas teises geimis mängu Tammearu, kes asendas kahvatult tegutsenud Kevin Saart. Teenekas treener tabas naelapea pihta, sest noore mängu lülitamine andis tiimile uue hingamise ja pärnakad tüürisid mängu 3:1 võiduni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles