Lastefestivali korraldaja: Piletirahaga oleme vabad

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muu hulgas oma perele lastefestivali korraldama­ hakanud Kati Ruubel enam mujal tööl käia ei jõua, rõõmsate laste festivalist on saanud tema­ põhitegevus. Pildil perega.
Muu hulgas oma perele lastefestivali korraldama­ hakanud Kati Ruubel enam mujal tööl käia ei jõua, rõõmsate laste festivalist on saanud tema­ põhitegevus. Pildil perega. Foto: Erakogu

Kati Ruubel, rõõmsate laste festivali idee autor­ ja peakorraldaja, on võtnud paar nädalat hoogu, et tulla avalikkuse ette suure muudatuse teatega. Kuigi tal oli siiras soov teha peredele tasuta üritust, pole sel aastal külastajatelt piletiraha küsimisest pääsu.

Sel aastal enam rõõmsate laste festivalile tasuta sisse ei saa. Miks?

Lühidalt: pilet annab meile vabaduse teha festivali enda äranägemise järgi, selmet mõelda, kuidas ühele või teisele sponsorile kasulik olla või millist suunda hoida, et toetajale meeldida.

Festivali vastu on huvi järjest kasvanud ja kahjuks ainult sponsorite toel ega osalustasudega nii paljusid külalisi kvaliteetselt ära ei teeninda. Seetõttu otsustasime, et küsime sel aastal sissepääsutasuna külastajate toetustki.

Meile andis tõuke paljude lapse­vanemate tagasiside: nad ei pea tasuta sissepääsu üldse oluliseks, kui festivali sisu on huvitav ja mitmekülgne.

Kui palju kulub, kui festivalile perega tulla?

Festivalipääsme hind ühele inimesele on viis eurot ja piletiraha küsime külastajatelt alates kahest eluaastast. Perega tulles on võimalik osta 15eurone perepilet, mille saavad lunastada kuni kaks täiskasvanut lastega. Kõik festivali alal toimuv ehk töötoad, kontserdid, väikelaste ala ja disainituru külastus ja palju muud on lisatasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles