Kas söögikoht, kus uudisteose „Minu Pärnu” autor einestamas käib, üllatab teid?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

„Võib-olla on see mõnele natuke üllatav, aga Pärnus olles käin söömas Kadri kohvikus,” vastas äsja ilmunud populaarse „Minu”-sarja suvepealinnast raamatu kirjutanud ajakirjanik Piret Tali oma teose esitlusel kõlanud küsimusele.

„Loomulikult käin Pärnus ka natuke peenemates kohtades, aga kui ma Sütevakas õpilastele tunde annan, on Kadri kohvik mu lemmik. Seal oleks justkui vanaemale külla sattunud,” kõneles Tali oma raamatu esitlusel. 

Tali sõnade kohaselt iseloomustab Kadrit ja pärnakaid hiljuti nähtud stseen, kui üks kohviku külalistest soovis praadi kaasa osta.

„Kui tavaliselt pakitakse toit kaasa plastkarbis, pandi sellele prouale leti peale praad taldrikuga,” rääkis Tali. „Müüja ütles, et paneb sellele teise taldriku kummuli peale.” 

„Tean, et elate siin lähedal ja toote taldriku tagasi,” olevat müüja öelnud. Tallinnas pole Tali kinnitusel niisugune teenindus võimalik. 

Täna Port Arturi Rahva Raamatu kauplusesse „Minu Pärnu” autoriga kohtuma tulnud rohkearvuline publik kuulis Talilt veel palju põnevaid ja lõbusaid lugusid, mis teda raamatut kirjutama ajendasid. Uudisteosesse autogrammi küsijatest tekkis lausa järjekord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles