Droonikaadrid: pidevad uputused takistavad kalamehekummikuteta kojupääsu (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru osavallakeskusest kinnitati, et Papsaare küla Pääsu tee elanike uputusemure leiab peagi lahenduse.
Audru osavallakeskusest kinnitati, et Papsaare küla Pääsu tee elanike uputusemure leiab peagi lahenduse. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Papsaare küla Pääsu tee elanikud on püstihädas ühtepuhku üle tänava tulvava veega, mistõttu mõnigi kord on tulnud kojupääsemiseks kalamehekummikud jalga tõmmata.

“Olen kirjutanud ja rääkinud probleemist nii Audru ­valla kui Pärnu linna ametnikega,” lausus sealsamas elav ­Rome Froš. “Olen öelnud, et tahaks kuiva jalaga koju. Aga lahendust ei tule kusagilt. Oleks juba paati vaja.”

Kuigi Pärnu linnavalitsusest kinnitati toimetusele, et nad on probleemist teadlikud ja sellega tegeldakse, on mõnele papsaarelasele jäänud mulje, et nad on jäetud murega üksi.

Audru osavallakeskuse juhataja Priit Annuse selgituse kohaselt sai probleem alguse sellest, et teega külgnevad kinnistud olid varem hoonestamata ja teepinnast madalamad. Hoonestades tõsteti majade ümbruse vertikaalplaneerimise käigus aga maapinda ja tee jäi kruntidest madalamale. Nii kogunebki vesi sinna.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles