See polegi liha, hoopis maks. Poleks arvanud, et köögivilja õnnestub nii maitsvaks muuta. Salvei sobib juustuga imeliselt kokku. Nii rabab ja niisuguseid mõtteid tekitab mõni Pärnu restorani nädalal pakutav roog, kuigi välimuselt isuäratavad ja maitsvad on kõik.
Tellijale
Restoranide nädala road, mis üllatavad
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna alanud neljandal teemanädalal saab veerandsajas suvepealinna restoranis mekkida kümneid toite nii lõuna- kui õhtumenüüst. Valikus on Pärnu lahe, aga ka ookeanikala, pardi-, hirve-, või metssealiha, mereande – mille tahes järele isutab. Pärnu Postimehe kolm töötajat valisid maitsvate toitude hulgast välja seitse rooga, mis üllatasid.