Restoranide nädala road, mis üllatavad
Lisatud video

  • Täna algas neljas restoranide nädal
  • Kolm toimetusetöötajat valisid nädala pakkumiste hulgast välja seitse lemmikut
  • Mood mängib rolli toiduvaldkonnaski, nii on sel aastal populaarne pardiliha
  • Tulevikumood võib olla soolane jäätis ja juurviljadesserdid

See polegi liha, hoopis maks. Poleks arvanud, et köögivilja õnnestub nii maitsvaks muuta. Salvei sobib juustuga imeliselt kokku. Nii rabab ja niisuguseid mõtteid tekitab mõni Pärnu restorani nädalal pakutav roog, kuigi välimuselt isuäratavad ja maitsvad on kõik.

Tellijale

Täna alanud neljandal teemanädalal saab veerandsajas suvepealinna restoranis mekkida kümneid toite nii lõuna- kui õhtumenüüst. Valikus on Pärnu lahe, aga ka ­ookeanikala, pardi-, hirve-, või metssealiha, mereande – mille tahes järele isutab. Pärnu Postimehe kolm töötajat valisid maitsvate toitude hulgast välja seitse rooga, mis üllatasid.

Enne mekkima asumist andsid kokad soovitusi, mil viisil süüa, et roa iseloom kõige paremini mõjule pääseks. Pearoa puhul soovitab Strandi peakokk Norman Malnieks alustada lihast, sest jahtudes selle maitse muutub. Igast toiduelemendist tuleks natuke kahvli peale panna, et kogu buketti tunnetada.

Tagasi üles