Taarat viies politsei uurimise alla

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar nädalat pärast taaraautomaadi külastamist avastas Mait, et Lääne ­prefektuuri Facebooki lehel ja kohalikus ajalehes on tema­ pilt taaraautomaadi ruumi videosalvestiselt ja teda otsitakse kui vandaalitsejat.
Paar nädalat pärast taaraautomaadi külastamist avastas Mait, et Lääne ­prefektuuri Facebooki lehel ja kohalikus ajalehes on tema­ pilt taaraautomaadi ruumi videosalvestiselt ja teda otsitakse kui vandaalitsejat. Foto: Ants Liigus

Pühapäeva, 25. veebruari õhtul läks Mait (nimi muudetud) Pärnu Tiina Konsumi automaati taarat viima. Paari nädala pärast avastas ta, et politsei ja kohalik ajaleht otsivad teda taga.

Lugu sai alguse sellest, et automaat lakkas poole toimingu peal töötamast, ekraanile ilmus kiri, mis käskis pöörduda kaupluse teenindaja poole. Müüja vastas Maidule üleolevalt: “Aga mis mina teha saan!”

Oskamata ise midagi teha ja saamata teenindajailt abi, vaid juhised helistada kella ja koputada, ta seal kopsis. Häirekell automaadi juures ei töötanud ja koputustele ei reageeritud. Nii käis Mait mitu korda kaupluses abi küsimas ja lõpuks tõrelemas. “Muidugi olin ärritunud, mulle anti mõista, et vaata ise, kuidas saad, kuigi automaat on nende hallata,” märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles