Shalomi majas on lahtiste uste päev (1)

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shalomi majas on homme avatud uste päev.
Shalomi majas on homme avatud uste päev. Foto: Anne Aas

Täna avab Pärnu Shalomi maja (Rääma 40b) huvilistele uksed, külastajad saavad 14–19 nautida kontserti, uudistada laadal ja külastada kohvikut.

"Rahvas pole sellesse majja enne niimoodi sisse saanud, sest seal oli varjupaik, kuid nüüd puhuvad uued tuuled," rääkis MTÜ Pärnu Shalomi Abikeskuse juhataja Anne Aas. "Üritus on heategevuslik: korjame annetusi kristlike lastelaagrite korraldamiseks."

Meelelahutust jagub Aasa sõnutsi nii noortele kui vanadele, laulma tuleb näiteks Pärnu aianduse- ja mesinduse selts, kuid esinejaid koguneb kaugemaltki: Rootsist, Saksamaalt ja Norrast.

Laadal müüakse mereteemalisi tooteid. "Näiteks Surnumere muda, mida saab kasutada liigesevalu leevendamiseks või kosmeetilisel otstarbel ja mille pakendamisega nägime kurja vaeva," jutustas Aas.

Shalomi Pärnu abikeskus abistab riskirühma kuuluvaid inimesi. Aastate jooksul on ühingul olnud erinevaid väljundeid, näiteks lastemaja päevakeskus, hingehoid ja töö vabatahtlikega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles