Taas toimus Pärnu restoranide nädala peakokkade õhtusöök. Sellel aastal jäi asukoht külastajatele saladuseks kohalejõudmiseni.
Galerii: peakokkade õhtusöök toimus maalähedases siidrivabrikus
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külalised kogunesid kõigepealt hotell Pärnusse, kus prooviti järele esimesed peakokkade valmistatud suupisted. Seejärel pärast pooletunnist bussisõitu, kus külalised said proovida järjekordseid soolaseid ampse, jõutigi Jaanihanso siidrivabrikusse.
Seal tervitati külalisi siidri ja õunamahlaga ning juhatati nad laudadesse, kus ootas juba ees kuuekäiguline õhtusöök, mille olid valmistanud 13 peakokka Pärnu eri restoranidest. Iga käigu kõrvale pakuti veine igast maailmanurgast ja mekkida anti Jaanihanso siidreid, limonaade ja jääsiidrit.
Suurepärase õhtusöögi järel said 100 külalist südaööni nautida elavat muusikat ja Jaanihanso õdusat atmosfääri.