Druva krooniti taas meistriks

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängukaardid. Foto on illustreeriv.
Mängukaardid. Foto on illustreeriv. Foto: Erakogu

Pärnus Eesti võistkondlike bridžmeistrivõistluste kolmandas ringis osutus A-liigas parimaks Druva, mis ühtlasi saavutas üldvõidu.

Druva, mille koosseisu kuulub Pärnu bridžiklubi esindaja Olavi Oja, sai Pärnus 16 jaotusega matšides kirja kuus võitu ja pidi võtma vastu ühe kaotuse. Tartu-Tallinna-Pärnu võistkond Druva (Leo Luks, Lauri Naber, Vassili Levenko, Sven Sester, Olavi Oja ja Jaanus Maripuu) kogus Pärnu etapil 99,75 punkti ja edestas teisena lõpetanud Riot, kus pärnakatest osales Martin Maasik, 1,31 punktiga. Kolmas oli 89,86 punktiga Ekspromt, mille ridades mängis pärnakas Igor Triškin.

Kolme etapi kokkuvõttes kogus Druva 291,35 punkti, millega teenis ülekaaluka esikoha. Rio punktisaak oli 253,98 ja Ekspromtil 241,86.

Kaheksa osalejaga A-liiga kahe viimasena langesid järgmiseks hooajaks B-liigasse võistkonnad Monte Carlo ja Johha. B-liigast tõusid kõrgemasse seltskonda Kaardivägi ja Tartu 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles