Noored kergejõustiklased lõpetasid sisehooaja ja sõidavad välislaagrisse

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
12aastane Tristan Erm uuendas kuulitõukes rekordit pea meetriga ja teenis hõbeda.
12aastane Tristan Erm uuendas kuulitõukes rekordit pea meetriga ja teenis hõbeda. Foto: Marko Mumm

Tartu ülikooli spordihoones “TV 10 olümpiastardi” võistlussarja kolmandal etapil pani end hüppealadel ja kuulitõukes proovile üle 300 noore sportlase. Pärnumaalased tõusid kaks korda poodiumile ja püstitasid isiklikke rekordeid.

Nooremate poiste kuulitõukes ­tegi kaasa Pärnu vabakooli õpilane Tristan Erm, kes maakondlike etappide järel oli Pärnus tõugatud 10.10ga paremuselt kuues. Isiklik rekord paranes aga märgatavalt, sest Erm tõukas kahekilost raudmuna 10.99, millega ta juhtis võistlust viimase vooru viimase katseni. Ent seni teisel kohal olnud Tallinna ühisgümnaasiumi õppur Ragnar Maripuu sai viimasel katsel kirja 11.04, millega möödus Ermist viie sentimeetriga ja teenis kulla.

Erm võistles kaugushüppeski, kui lendas 4.47 meetri kaugusele ja teenis 66 võistleja seas 16. koha. Rääma põhikooli õppur Laur Peetris püstitas isikliku rekordi 4.49 ja oli 14. Finaali viis 4.63.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles