Intervjuu: haigla nõukogu uue esimehe hinnangul on kõik mullu tuvastatud puudused raviasutuses kõrvaldatud

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla nõukogu vastne esimees Ago Altjõe märkis, et teda ajendas sellele kohale kandideerima soov kogukonda panustada ja kogemusi uues rollis rakendada.
Pärnu haigla nõukogu vastne esimees Ago Altjõe märkis, et teda ajendas sellele kohale kandideerima soov kogukonda panustada ja kogemusi uues rollis rakendada. Foto: Urmas Luik

Eelmisel kuul Pärnu haigla nõu­kogu esimeheks nimetatud Ago Altjõe leiab, et kõik mullu suvepealinna raviasutust üksipulgi uurinud töörühma tuvastatud puudused on praeguseks kõrvaldatud.

Millegipärast pidas Altjõe vajalikuks usutlus linti võtta. “Kuna ma pole elus palju intervjuusid andnud, jätaksin omale väikese mälestuse,” põhjendas ta, vajutas telefonis diktofoni salvestama ja asetas selle lauale.

Kas kardate, et hakkan teie sõnu väänama?

Ei. Mul on üle pika aja esimene intervjuu. Olen käinud rääkimas rahvatantsureisidest välismaale ja Lottemaast (Altjõe oli juhatuse liikmena Lottemaa üks käimatõmbajatest, L. H.), aga sellisel teemal ... Pärnu haigla on linna suurim tööandja. Mõistlik on salvestada.

Seega olete ettevaatlik inimene.

Kui te nii ütlete. (Muigab.)

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles