Nädalavahetusel stardib Eesti motomeeste suvine hooaeg

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse motoklubi enduroäss Toivo Nikopensius jahib sel hooajal kestuskrossi võitu nii Eesti, Läti kui Balti sarjas.
Paikuse motoklubi enduroäss Toivo Nikopensius jahib sel hooajal kestuskrossi võitu nii Eesti, Läti kui Balti sarjas. Foto: Rauno Kais

Eesti motokrossisõitjate suvise võistlushooaja avab homme Harjumaal Jõelähtmel ekstreemne võidukihutamine Hellinn, kus mahajäetud kaevandusse rajatud viie kilomeetri pikkusel ringil pannakse sõitjate võimed karmile proovile.

Pühapäeval meelitab kestuskrossi Eesti meistri- ja karikasarja esimene osavõistlus Valgamaale Vilaski liivarajale ligemale 150 motosportlast nii meilt kui lähiriikidest.

Pärnumaa parematest võidusõitjatest kihutavad Vilaski motomaratonil Pärnu motoklubi värvides quadracer'ite klassi valitsev Euroopa meister Kevin Saar, teenekad veteranid Jüri Makarov ja Madis Pool ning tõusvad tähed Karl Saat ja Marek Künnapas. Naiste konkurentsis jahib poodiumikohta Agnes Võsanurm.

Paikuse klubi eliitsõitjatest lähevad võistlustulle väsimatu Toivo Nikopensius, Aivo Rabbi, Vesa Lindholm, Jarmo Lehiste, Marek Trei, Endrik Raal ja Jüri Koger.

Kestuskrossi meistri- ja karikavõistluste teine etapp sõidetakse juba 22. aprillil Pärnumaal Potsepa liivakarjääris ja nädal hiljem võisteldakse Tartumaal Rannu motomaratonil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles