Raskelt haige poiss sai annetusena sooja kodu

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristeli sõnutsi on tähtis jääda positiivseks, sest emotsioonid ja tunded mõjutavad last. Eesti ini­meste abiga ­soe­tatud uus ­kodu aitab sellele kaasa.
Kristeli sõnutsi on tähtis jääda positiivseks, sest emotsioonid ja tunded mõjutavad last. Eesti ini­meste abiga ­soe­tatud uus ­kodu aitab sellele kaasa. Foto: Mailiis Ollino

TV3 heategevuslik laulusaade “Inglite aeg” kinkis Eesti rahva abiga üksikema Kristelile ja tema raskelt haigele kolmeaastasele pojale Christoferile Pärnu lähedale kodu, kus nad ei pea enam muretsema väikse vannitoa, õue saamise või külma pärast. Vastses kodus on loodud tingimused, et nad saaksid keskenduda vaid kõige olulisemale: koos veedetud ajale.

Telesaatesse sattus Kristel tänu tuttavatele, kes olid sinna kirjutanud. “Sain hiljem teada, et neid oli päris ­mitu olnud,” sõnas ta. Kui Kristelile tehti ettepanek osaleda, andis ta pärast veidikest järelemõtlemist nõusoleku. “Ise küsima ei läheks, aga kui abi pakutakse ja teised olid selle nimel pingutanud, siis võtsin vastu.”

Saade koguski annetajate abiga rekordilised 321 190 eurot, mis jagati võrdselt viie abivajaja vahel: seega Kristelit toetasid Eesti inimesed üle 64 000 euroga. Summat kasutati selleks, et ta ei peaks muretsema kehvade olmetingimuste pärast, vaid saaks selle asemel pojale hoolt ja armastust jagada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles