Pärnumaa aasta ema selgub kuuendat kevadet

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutütarde Pärnumaa ringkonna juhatuse algatusel ja koostöös Naiskodukaitse esindajatega valitakse taas Pärnumaa aasta ema. Fotol: mullune laureaat Maire Lehikoinen.
Kodutütarde Pärnumaa ringkonna juhatuse algatusel ja koostöös Naiskodukaitse esindajatega valitakse taas Pärnumaa aasta ema. Fotol: mullune laureaat Maire Lehikoinen. Foto: Madis Sinivee

Auväärsele Pärnumaa aasta ema nimetusele saab kandidaate esitada 28. aprillini. Kes pälvib kauni käsitööteki, selgub emadepäevaks.

Aasta ema valivad kodutütarde ja Naiskodukaitse Pärnumaa ringkond kuuendat korda.

Kodutütarde Pärnumaa ringkonna vanem Aina Tarvis ütles, et konkursi ning esildise koostamise tingimused ja juhend on juba Facebookis üleval, peagi levib omavalitsuste kodulehtede vahenduselgi.

Pärnumaa aasta ema austamine on 12. mail, koht täpsustub. Varem on austava nimetusega pärjatud viit tublit ema: Diana Tarand (2013), Inna Raudsepp (2014), Helle-Riin Verlin (2015), Merle Laidro (2016) ja Maire Lehikoinen (2017), kellele konkursi korraldajad on kinkinud tänutäheks südame- ja hingesoojusega valmistatud teki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles