Vaprus teenis Kuressaare vastu punkti

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vaprus.
Pärnu Vaprus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pärnu JK Vaprus mängis Premium-liiga matšis FC Kuressaarega viiki 1:1.

Mõlemad meeskonnad paiknesid enne tänast mängu tabeli lõpus, Pärnu oli senistest mängudest kogunud kaks viiki ja viis kaotust, millega oli viimasel, kümnendal kohal. FC Kuressaare oli vastavalt ühe võidu ja kuue kaotusega vahetult Vapruse ees üheksas. 

Tänast mängu alustas aktiivsemalt kodumeeskond. Esimene hea võimalus skoor avada tekkis Pärnul 5. minutil, kui Ronaldo Tiismaa Kuressaare kaitsja eksimuse järel löögile pääses, kuid olukorra päästis saarlaste väravavaht Ingmar Krister Paplavskis. 

Pärnakad asusid matši juhtima 16.minutil, kui Tõnis Vihmoja kasutas ära vastaste väravavahi väljatuleku. 1:0. 

28. minutil tekkis Pärnul hea võimalus karistuslöögi järel eduseisu suurendada, kui Enrico Veensalu löök võttis müürist suuna ohtlikult väravale, kuid külaliste väravavaht Paplavskis päästis olukorra.

Poolaja lõpus mängis 16aastane Tiismaa üle saarlaste kaitsja, kuid pealelöök tabas posti. 

Teisel poolajal kasutas hästi võimaluse ära Kuressaare, kes Margus Rajaveri väravast seadis 56. minutil tabloole viigi 1:1. Vapruse väravavaht Richard Aland suutis küll karistuslöögist tulnud pallile käed vahele saada, kuid tagasi põrganud palli suunas väravasse Rajaver. 

Teisel poolajal sekkus Vapruse poolelt vahetusest hästi mängu Anton Sõerde, kes jäi väravavahiga üks ühele seisu, kuid Paplavskis lahendas olukorra. 

Järgmine Vapruse kodumäng Premium-liigas toimub 2. mail kell 19 Pärnu Rannastaadionil, vastaseks Paide linnameeskond. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles