Tuhatkond spordisõpra finišeeris elamuse võrra rikkamana

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolel maal oli neljaliikmeline juhtgrupp koos, kuid siis hakkas Karl Mäe (number 1) vahet suurendama ja tuhises finišisse juba uhkes üksilduses.
Poolel maal oli neljaliikmeline juhtgrupp koos, kuid siis hakkas Karl Mäe (number 1) vahet suurendama ja tuhises finišisse juba uhkes üksilduses. Foto: Urmas Luik

Selle aasta vaat et kõige ilusam ilm, Pärnumaa esimene suur liikumisüritus, head semud, kellega mõõtu võtta, koertekross kui lemmikute näitus – Rannametsa Luitejooks tõi päikeselist pühapäeva nautima rohkelt spordirahvast.

Kõige rohkem võeti osa 8,3 kilomeetri jooksust. Kui esimesed kolm–neli kilomeetrit läbitakse valdavalt tasasel maal, siis metsatukka pöörates läheb alles võistlus lahti.

“See on taktikaline planeerimine. Osalejad, kes pole varem käinud, kipuvad oma võimeid alguses üle hindama,” arvas ürituse korraldaja Vahur Mäe. “Algus on lihtne ja lauge, aga kui inimesed jõuavad metsa alla, kisuvad end rihmaks. Raja raskusaste on karm. Luitejooks on igati oma nime vääriline.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles