Video: 11 tundi kannatusi ehk Kui raske on Eesti kõige karmimal jõemaratonil süstaga sõitma õppida (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt, mis iseloomustab kahe reporteri kiirlaskumist suurepäraselt: aerutõmbed on kaootilised ning natuke on ebaselge, kuidas see sõudmine ikkagi täpselt käima peaks.
Pilt, mis iseloomustab kahe reporteri kiirlaskumist suurepäraselt: aerutõmbed on kaootilised ning natuke on ebaselge, kuidas see sõudmine ikkagi täpselt käima peaks. Foto: Heili Piiber

Türi–Tori kiirlaskumise tunnuslause on “Pehmod siin ei sõida”. Pärnu Postimehe ajakirjanikud Meelis Kalme ja Märt Pilme otsustasid, et nemad ei ole pehmod ja võtavad ette 78kilomeetrise retke Pärnu jõel, läbimaks Eesti kõige karmim jõemaraton.

Kas me jääme kuivaks? Kas suudame kogu distantsi vastu pidada? Kas me jääme üldsegi ellu? Enne starti tekkis palju küsimusi. Et neile vastuseid leida, otsustasid kaks matkaselli süsta istuda ja päikesepaistelisel 14. aprilli hommikul teele asuda.

Sõidu kestus 11:12.59
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles