Pildid: linnapea võttis vastu 254 ajalehte

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimehe arvamustoimetuse juhataja Siiri Erala annab linnapea Romek Kosenkraniusele üle eelmise aasta lehenumbrid.
Pärnu Postimehe arvamustoimetuse juhataja Siiri Erala annab linnapea Romek Kosenkraniusele üle eelmise aasta lehenumbrid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu Postimehe toimetus viis eile Pärnu linnakodaniku majja hoiule oma eelmise aastakäigu: kuus köidet 254 lehenumbriga. Traditsiooniliselt võttis köited pidulikult vastu linnapea.

Romek Kosenkraniuse sõnutsi on linnal vanadest lehtedest olnud kasu kohtuvaidlusteski.
Romek Kosenkraniuse sõnutsi on linnal vanadest lehtedest olnud kasu kohtuvaidlusteski. Foto: Urmas Luik/Parnu Postimees

Linnakodanikumaja perenaine Hilja Treuberg meenutas, et lehtede hoiule viimise traditsioon sai alguse juba kuraditosin aastat tagasi. Nii Treuberg kui Kosenkranius kinnitasid, et lehtedest on olnud kasugi. Näiteks käivad pärnakad üsna usinalt vanemaid lehti uurimas ning linn on ilmunud artiklites olevat infot ja pilte kasutanud kohtuvaidlusteski.

Lehtede üleandmine märgiti linnakodanikumaja külalisteraamatusse ning selle kinnitasid linnapea ja lehe esindajad allkirjaga.
Lehtede üleandmine märgiti linnakodanikumaja külalisteraamatusse ning selle kinnitasid linnapea ja lehe esindajad allkirjaga. Foto: Urmas Luik/Parnu Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles