Ajujahi finaali pürib kolm Pärnumaa meeskonda

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äriideede konkursi Ajujaht logo.
Äriideede konkursi Ajujaht logo. Foto: Ajujaht

Äriideede konkursil Ajujaht selgub homme seitse ideed, mis pääsevad võistlema finaali 75 000 euro suurusele auhinnafondile.

Pärnumaaga seotud meeskondadest võistleb 30 hulgas, mis Ajujahi koolitusprogrammis osalevad, finaalipääsme nimel kolm ideed.

Pärnu meeskond InLimit püüab edasi pääseda telefonirakendusega, mis hakkab premeerima piirkiirusest kinni pidavaid juhte eri hüvedega, mis on seotud autode ja sõitmisega.

Võistkond InLimit.
Võistkond InLimit. Foto: Ajujaht

Lääneranna valla ja Harjumaa meeskond Meremults pürib finaali ideega looduslikust biolagunevast peenrakattest, mis on mõeldud eelkõige kiire elutempoga tegusatele taimekasvatajatele, kes hindavad ühtaegu nii puhast looduskeskkonda ja kvaliteetset taimset toitu kui vaba aega. Meremults on peamiselt puhtast mereadrust koosnev toode, mis väetab, hoiab ära umbrohu kasvamise, peletab teod ja hallituse ning hoiab mulla parajalt niiskena.

Võistknd Meremults.
Võistknd Meremults. Foto: Ajujaht

Meeskond Ridline võistleb ideega platvormist muusikasündmuste edukaks korraldamiseks, informeerides meeskonda tehnilistest näitajatest: millal ja kus peavad laval asuma kõlarid, monitorid, pillimehed ja mikrofonid ning kuidas kõik osalised on omavahel seotud.

Võistkond Ridline.
Võistkond Ridline. Foto: Ajujaht

Konkursil 30 hulka pääsenud ideedest pärineb üheksa info- ja kommunikatsioonitehnoloogia, seitse tööstuse ja disaini, neli sotsiaalse ettevõtluse, kuus energeetika ja keskkonna, kaks loomemajanduse, üks tervise ja biomeditsiini ning turismi ja teenusmajanduse valdkonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles