Krossiässad kihutavad pühapäeval Potsepa karjääris

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Potsepa motomaratonile on oodata üle 150 võidusõitja Eestist ja naaberriikidest.
Potsepa motomaratonile on oodata üle 150 võidusõitja Eestist ja naaberriikidest. Foto: Rauno Kais

Kodukandi tehnikaspordifännid saavad pühapäeval Potsepa liivarajal nautida Eesti ja lähinaabrite motomeeste võidukihutamist kestuskrossi Eesti lahtiste meistri- ja karikavõistluste teisel etapil.

Tund enne keskpäeva sööstavad ühisstardist viie kilomeetri pikkusele ringile kaherattaliste tsiklite taltsutajad ja pärastlõunal kihutavad võidu quadracer'ite ja ATV-klassides sõitvad motosportlased.

Potsepa motomaratoni direktori Jüri Makarovi sõnutsi on pühapäeval rajale oodata üle 150 võistleja.

„Kokku võisteldakse 14 arvestuses,“ selgitas Makarov. „Meistrivõistluste punkte jagatakse klassides 85 ccm, E1, E2, seeniorid üle 40, Enduro ja Quad Open ning karikasarja kuuluvad E3-, harrastajate B-, C-, D-, ATV-, Quadi hobi-, naiste- ja üle 50aastaste seenioride klass.“

Pärnumaa tugevamatest võidusõitjatest esindavad kodusel kestuskrossil Paikuse motoklubi Toivo Nikopensius (nr 10), Marek Trei (nr 178), Endrik Raal (nr 520), Jüri Koger (nr 505), Vesa Lindholm (nr 777) ja Aivo Rabbi (nr 15).

Pärnu motoklubi värvides võistlevad neljarattaliste sõidus quadracer'ite klassi Euroopa meister Kevin Saar (nr 311) ja Olari Saarme (nr 111). Kaherattaliste tsiklite edetabelipunkte jahivad Jüri Makarov (nr 380), Joosep Pärn (nr 612), Tristan Loob (nr 315), Marek Künnapas (nr 797), Karl Saat (nr 87), Reiko Burket (nr 218), Siim Rotmeister (nr 344) ja Mati Nuut (nr 121). Õrnema soo konkurentsis läheb kannatuste rajale oma võimeid proovima Agnes Võsanurm (nr 388).

Potsepa kestuskrossi pealtvaatamine on tasuta ja välikohvikus saab keelt kasta ja keha kinnitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles