Osa Aia tänavast suletakse liiklusele

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajutine liikluskorraldus Pärnu kesklinnas.
Ajutine liikluskorraldus Pärnu kesklinnas. Foto: Pärnu linnavalitsus

Esmaspäeval muutub liikluskorraldus Pärnu kesklinnas Aia tänava Rüütli ja Kuninga tänava vahelisel lõigul, kus suletakse linnast väljuv sõidusuund.

Ümbersõit bussiliiklusele korraldatakse Pika ja Vanapargi tänava kaudu. Aia tänava elanikele on ligipääs tagatud.

Liikluskorraldust muudetakse ehitustööde tõttu Rüütli platsil ja selle ümbruses. Tööde käigus saavad jaanipäevaks uue ilme Rüütli plats, platsiga külgnev Rüütli tänav vastasmajadeni ning Aia tänav Rüütli ja ringristmiku vahel. Aia tänavalt kaob üks sõiduteeridu, laiendatakse jalakäijate ala, uuendatakse tänavakatet, valgustust, välimööblit ja haljastust.

Selles piirkonnas on märkimisväärselt piiratud parkimisvõimalusi. Linnavalitsus palub nii autojuhtidel kui jalakäijatel jälgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid.

Pärnu linnavalitsuse liiklusspetsialist Toomas Tammela soovitas liiklejatel olla tähelepanelik Ringi tänaval, kus liikluskorraldus on muutunud. "Paistab, et paljud sõidavad seal mälu järgi," ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles