Galerii: fännibuss tegi eile Pärnu linna peal rahvale esimese sõidu

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sõidu korraldaja Margit Käbin pakkus, et bussist käis läbi poolsada inimest.

Erkpunane Ikarus tiirutas Pärnu spordihalli, kesklinna ja Kaubamajaka juures. Käbini jutu järgi tehti peatusi seal, kus suur sõiduk seisma mahtus. Inimesi kutsuti peale ja jagati neile tasuta mängupileteid.

Esimesel sõidul tuli ette väike tehniline viperus. Nimelt läks rivist välja spetsiaalselt ehitatud mikrofon, mis võimendab heli bussist väljapoole.

Siiski läks Käbini arvates kõik suurepäraselt. Tänu silmapaistvale välimusele pälvis buss palju tähelepanu ja inimestest möödudes olid paljudel pöidlad tunnustuseks püsti.

Käbini jutu järgi käis bussist läbi umbkaudu 50 inimest. Osa neist astus peatuses masinat uudistama, osa sõitis kaasa. Korraldaja hindas, et neist paarkümmend tuli matši vaatama.

Pärnu ja Valga meeskonna mängu kohta sõnas Käbin, et publik oli saalis meeletu. "Usun, et see on tänavuse hooaja üks rekordeid. Aitäh neile, kes mõistavad, et meestel on tähtsad mängud ja tulevad ning elavad neile kaasa. Aitäh fännidele, kes kaotasid küll ühe trummi, kuid loodetavasti on see juba esmaspäevaks Valka minekuks valmis taas mürtsu tegema," kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles