Galerii: võrkpallurid otsisid vanglas meeskonna vaimu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul kogunes Pärnu võrkpallimeeskond omaaegse vangla väravas. "Kui me kella seitsmeks välja ei saa, siis lubati esmaspäeva hommikul uksed uuesti lahti teha," ütles treener Avo Keel.

"Me ei tea, mis meid ees ootab. Põnevil oleme," lausus treener enne territooriumile ja Pärnu vangla põgenemistuppa sisselaskmist.

Meeskonna tegevjuht Reio Tilk seletas, et nüüd tekkis mängudele kahenädalane paus ja seda kasutavad nad ära, et tiimivaimu tugevdada. Tilga ütlust mööda korraldavad nad aeg-ajalt ühisüritusi, vahel fännidegagi. Paar kuud tagasi mängiti koos poolehoidjatega lauatennist. "Võib-olla jõuame veel see hooaeg sulgpalli mängima," pakkus ta.

Põgenemistoast käis läbi suurem osa meeskonnast, vaid noored jäid Tilga andmetel Eesti meistrivõistluste mängude tõttu tulemata.

Pärast jagas Keel muljeid, et kõigil õnnestus põgeneda. Mehed jäid rahule. Treener ise osa ei võtnud, vaid jälgis meeste sooritust monitoridelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles