Pärnu kolledž ootab avatud uste päevale

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledž.
Tartu ülikooli Pärnu kolledž. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tartu ülikooli Pärnu kolledžis tuleb homme lahtiste uste päev, kuhu on oodatud kõik, kes tunnevad huvi siinses kõrgkoolis õppimise vastu.

Kolledži turundusspetsialisti Birgit Tuulemäe jutu järgi avaneb hea võimalus otse allikast õppimise kohta uurida, sest infot jagavad tudengid. Päev algab kell 11.30 tudengite organiseeritud tervitusampsuga. Mis see täpsemalt on, jääb üllatuseks. Tuulemäe väitel toimub debattki, kus saavad vastused paljud küsimused. Teiste seas arutatakse teemadel, miks peaks Pärnu kolledžisse õppima minema ja mida sealsed erialad endast täpsemalt kujutavad.

"Debatile järgneb arutelu vastuvõtukohvikud, kus kitsamas ringis saab endale huvi pakkuva eriala kohta juba konkreetseid küsimusi esitada," selgitas Tuulemäe, kelle kinnitusel kulgeb kolledži majaga tutvumine samuti huvitaval moel. "Õppehoonega tutvumine on tudengitel lahendatud linnamängu stiilis." Koostöös linnavalitsusega saavad tuuril osalejad ette virtuaalprillid.

Päeva lõpetab Harald Lepiski töötuba-koolitus „Laetud akud – kuidas suuta enamat“. "Tegemist on väga praktilise ja põneva enesejuhtimise töötoaga, kust saab konkreetsed harjutused, mis aitavad noorel inimesel enda potentsiaali rakendada," seletas Tuulemäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles