Pärnu värvikampaania õhutab taas maju võõpama

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus algab taas kampaania „Värvid linna!“.
Pärnus algab taas kampaania „Värvid linna!“. Foto: Ants Liigus

Kevadpühast, 1. maist võivad kõik Pärnu linnas ja osavaldades ehitisi omavad füüsilised ja juriidilised isikud osaleda kampaanias „Värvid linna!“, kus linn osa värviostukuludest kinni maksab.

Linnavalitsuse teatel on kampaania eesmärk parandada Pärnu ilmet, säilitada puit- ja kiviarhitektuuri ja korrastada ehitiste fassaade.

Kampaania tingimused ei piira osaleja eelistusi värvitootjate ega edasimüüjate valikul. Ostes rakenduvad tavapärased, kaupluste või edasimüüjate korraldatavad allahindlused, kliendikaardi soodustused. Osta võib kas või Lätist, peaasi, et oleks kuludokument ette näidata.

Linn hüvitab kampaanias osalenud ja tähtajaks värvimistööd lõpetanule osa värviostukuludest. Hüvitise suurus sõltub ehitise renoveerimise kvaliteedist, terviklikkusest ja kuludokumentidel põhineva värvikoguse hulgast.

Eraisikutele ja korteriühistutele hüvitatakse 10–100-liitrise värvikoguse puhul pool värvi maksumusest ja suurema koguse korral 40 protsenti, kuid mitte üle 2000 euro. Muudele  juriidilistele isikutele makstakse kinni 10–100 liitrist värvist 40 protsenti ja suurema koguse korral 30 protsenti, kuid mitte üle 2000 euro.

Värvimistööd peavad olema lõpetatud selle aasta 15. oktoobriks. Linnavalitsus hindab tehtut 16.–19. oktoobrini. Pärast seda kontrollitakse kuludokumentide õigsust ja makstakse välja hüvitised.

Korteriühistud ja majaomanikud, kes värvimistöö ette võtta kavatsevad, saavad hankida lisainfot linna veebilehelt www.parnu.ee või infolauast Suur-Sepa 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles