Kihnlase maailmarännakud kajastuvad piltidel

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotonäitus ”Siin ja Seal. Inimesed” Kihnu muuseumis.
Fotonäitus ”Siin ja Seal. Inimesed” Kihnu muuseumis. Foto: Urmas Luik

Kihnu juurtega noor mees ostis saatuselöökide järel üheotsapileti ja lendas otse Austraaliasse ning tunnistab, et sellest sai alguse suurim seiklus tema elus. See noor mees on Jürgen Niit, kelle värvikate fotode näitus on Kihnu muuseumis mai lõpuni.

Autor on väljapaneku pealkirjastanud "Siin ja Seal. Inimesed", sest tema arvates mõõdetakse edu inimestes, kellega oled kokku puutunud, kes on sind abistanud või keda ise oled aidanud.

Niit kinnitab, et talle meeldib Kihnu eluolu ja vanaduspäevi tuleb ta veetma kodusaarele. Fotograafiaga hakkas ta tegelema aastat kolm tagasi ja õpib Tallinna polütehnikumis meediaosakonnas, sest harrastusest on kujunenud kutsumus.

Nätusel on väljas paarkümmend suures formaadis värvikat tabamust peamiselt Austraalia eri paikadest, aga ka Ameerikast ning harilikult on igal vähemalt üks inimene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles