Tiina Mälberg täidab lubadusi

Kati S. V. Murutar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teismelise ja ema suhte­lugu räägib sellest, mis juhtub, kui usaldus kaob. Emana astub üles Tiina Mälberg.
Teismelise ja ema suhte­lugu räägib sellest, mis juhtub, kui usaldus kaob. Emana astub üles Tiina Mälberg. Foto: Gabriela Liivamägi

Kui lähipäevil ­Pärnu Endlaski mängitavas tänapäeva Toronto loos “Lahus” jäävad ajakirjanik ja poliitik arhiivi kinni tahtmatult, siis selle üks osatäitjaid, Rakvere teatri näitleja ja Viljandi kultuuriakadeemia õppejõuna oma aega jagav Tiina Mälberg veedab nappe vabu tunde raamatukogus tahtlikult ja teadlikult.

Üllar Saaremäele tuli nimelt idee teha tänavu augustis taasiseseisvumispäeva paiku üldluule­pidu. Kui pärnakad valmistavad samaks ajaks – “EV 100” suureks suvenädalaks – Vallikäärus ette suurejoonelist, tuhandete tantsijatega vabaõhulavastust, siis rakverelased loevad ette 100 luuletust.

“Istume nüüd raamatukogudes ja valime neid kõige-kõigemaid, mis ettekandmisele tulevad,” muheleb Mälberg, keda Endlas mängitavais külalislavastustes näeb suisa mitmes rollis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles