Maa-amet pani Pärnumaal enampakkumisele viis kinnistut

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks enampakkumisel kinnistutest asub Ridalepa külas.
Üks enampakkumisel kinnistutest asub Ridalepa külas. Foto: Ants Liigus

Maa-amet pani mai alguses lõppeval kirjalikul enampakkumisel müüki viis Pärnumaa kinnistut. Kinnisvara alghind kokku on 38 830 eurot.

Enampakkumisele tulevatest kinnistutest kaks paiknevad Lääneranna vallas, kaks Pärnu linna haldusalal ja üks Tori vallas. Kõikide kruntide sihtotstarbeks on määratud maatulundusmaa.

Kalleim aprillis oksjonile minev, 6,65hektarine krunt asub Pärnu linnas Põldeotsa külas ja selle alghind on 13 300 eurot. Odavaim, 7065ruutmeetrise pindalaga on aga Tori vallas Jõesuu külas asuv kinnistu, mille alghind 2830 eurot. Suurim, 8,49hektarine kinnistu jääb Lääneranna valda Poanse külla ja on müügis 11 040eurose alghinnaga.

Peale Pärnumaa kinnistute müüakse 56 maaüksust Harjumaal, Ida- ja Lääne-Virumaal, Jõgeva-, Järva, Lääne-, Rapla-, Saare-, Tartu- ja Viljandimaal. Kirjalikud pakkumised on oodatud 8. maini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles